>> Mail back-up / DNS back-up
>> Secured Email
>> Acces non-stop
>> Internet Broadband
>> Internet Wireless
>> Virtual Private Network
>> Securizarea retelei LAN/WAN

icomm - Virtual Private Network

Bazandu-se pe investitia facuta de Client (conexiunea existenta la internet) si/sau alocand propria conexiune, ICOMM a dezvoltat si implementat retele de tip VPN cu diferite grade de securizare. Securizarea este realizata adaugand echipamente inteligente, plecand de la firewall sau tuneluri VPN si pana la stabilirea de diferite nivele de acces, in functie de drepturile fiecarui utilizator in parte.
In acelasi timp se poate stabili si implementa, in functie de necesitati, prioritizarea diferitelor aplicatii sau diversilor utilizatori.

ICOMM–VPN utilizeaza IPSec sau SSL pentru asigurarea confidentialitatii, integritatii si autenticitatea datelor transferate.

IPSec este un protocol de VPN care asigura securitatea datelor transmise in reteaua internet, incluzand metode de autentificare in retea, criptare si verificarea integritatii datelor/mesajelor. Acest tip de protocol de securitate va protejeaza datele de la PC-ul dvs., pana la PC-ul destinatie.

SSL este un protocol de criptare, care asigura un acces securizat intre un calculator aflat in afara retelei dumneavoastra interne si un server/calculator aflat in retea. Acest tip de acces este ideal pentru companiile ai caror angajati lucreaza si din alte parti decat de la birou si/sau se lucreaza in baza unei aplicatii de tip client – server.
Prin implementarea metodelor de securizare prezentate, orice client se poate conecta la propria retea de calculatoare din orice punct al lumii, folosind orice tip de conexiune de acces la internet.