>> Telefonie fixa
>> fax2mail
>> Audioconferinta

icomm - Telefonie


Modalitati de acces

1. Apeland numerele de acces ICOMM

Daca doriti sa folositi serviciul ICOMM de pe telefonul dumneavoastra de acasa, fara a va schimba numarul/reteaua, puteti apela direct prin utilizarea directa a unui numar de acces. Serviciul este accesibil fie prin autorizarea numarului dvs. actual, fie prin alocarea unui cod pin. Utilizand codul pin puteti sa accesati serviciile ICOMM de la orice telefon care functioneaza in "ton".

2. Apeland automat numerele de acces prin intermediul unui dispozitiv dialer - oferit si instalat gratuit

Dialer-ul este un dispozitiv pentru telecomunicatii care se conecteaza intre telefonul utilizatorului si linia telefonica. Dialer-ul usureaza folosirea serviciului prin numere de acces, deoarece este format in mod automat numarul de acces si/sau cod-ul pin. Tot ce trebuie sa decideti este ce tipuri de apeluri doriti sa rutati prin reteaua noastra: interurbane, mobile sau internationale.

3. Programarea centralei telefonice

Aceasta este o solutie pentru companiile care au centralele telefonice digitale proprii. Daca versiunea de software din centrala dumneavoastra permite, re-directionarea apelurilor selectate prin serviciul ICOMM va fi programata si puteti efectua apelurile fara nici o alta modificare. Tot ce trebuie sa decideti este ce tipuri de apeluri doriti sa rutati prin reteaua noastra: interurbane, mobile sau internationale.

4. Prin linii directe

In cazul in care volumul convorbirilor este mare, cea mai avantajoasa varianta este instalarea unei linii directe . In acest mod nu va mai fi necesar formarea CSC-ului, intrucat veti fi in permanenta conectati, obtinand ton imediat ce ridicati telefonul. In plus, puteti obtine reduceri importante de tarif catre destinatiile importante pentru compania dumneavoastra.
In acest caz va punem la dispozitie inclusiv numerotatie directa prin intermediul careia dvs. puteti nu numai sa efactuati apeluri, ci sa si primiti.